Ledenvergadering van 22 april in Goes

De ledenvergadering werd dit jaar gehouden in de knusse vermaning van Goes , waar de vrijwilligers hun uiterste best hadden gedaan om het de deelnemers zo goed mogelijk naar de zin te maken. De uitstekende lunch werd in de vorm van bijzondere lunchpakketten aan de deelnemers uitgereikt.

Helaas was de opkomst niet zo groot. Maar 9 van de 11 aangesloten Gemeenten waren vertegenwoordigd.

In het totaal, inclusief bestuur waren er 22 broeders en zusters.

Tijdens de vergadering werd een nieuwe vertegenwoordiger van de ledenraad gekozen, br. Bob van de Vijver, die zich elders in deze Nieuwsbrief zal voorstellen.

Hij vervangt zr. Yvonne Ulrich-van de Vijver.

Nieuw toegetreden tot de Ring is de Gemeente Eindhoven. Zij werden door de vergadering van harte welkom geheten en zijn vanaf 1 mei lid van de RZWN. Binnen de ring zijn nu 12 Gemeenten vertegenwoordigd.

Helaas was er nog geen kandidaat voorzitter. Omdat het bestuur tenminste uit 3 personen dient te bestaan, heeft Zr. Christien Duhoux-Rueb zich bereid verklaard nog als interim voorzitter te blijven totdat een kandidaat voor het voorzitterschap zich meldt.

Wat ik U niet wil onthouden is een verslag van de bijzonder interessante voordracht die zr. Sophia Mons gedurende het ochtend programma hield.

Kees Koomen

Secretaris.