Functioneren Ledenraad

Zaterdag 16 maart kwam de Ledenraad bijeen in Amersfoort. Deze keer alleen met de ledenraadsleden en secretariële ondersteuning van de ADS. Op de agenda stond het functioneren van de Ledenraad.

Een aantal leden had deze bijeenkomst voorbereid en ons tevoren vragen gesteld:

  • wat gaat er in jouw ogen goed?
  • wat komt er nog niet goed uit de verf?
  • wat zou echt anders moeten?

Dat gaf voldoende stof tot nadenken. Wij (=Janet, Max en Bob) hadden vooroverleg. De bijeenkomst in Amersfoort verliep In een goede sfeer en we hebben van gedachten gewisseld en onze bevindingen gedeeld. We zaten veelal op 1 lijn en vinden dat we een goed klankbord zijn voor het bestuur van de ADS. De reguliere vergaderingen met het bestuur worden als positief ervaren met korte lijnen en een duidelijke vergaderstructuur. Natuurlijk blijven er nog wensen over en zijn er punten die voor verbetering vatbaar zijn. Dus er is nog werk aan de winkel!

Op de bijeenkomst van de RZWN in Aardenburg zullen we aanwezig zijn om nadere vragen te beantwoorden en, waar nodig, verduidelijking te geven over het reilen en zeilen van de Ledenraad. We hebben inmiddels op de website een A4’tje geplaatst met een korte beschrijving. U vindt dat hier.

We hopen u op de ALV van de Ring in Aardenburg te ontmoeten.

Janet Manting
Max Hofman
Bob van de Vijver