19 JANUARI 2025 – RINGDAG ROTTERDAM

SAVE THE DATE: OP 19 JANUARI 2025 RINGDAG ROTTERDAM IN DE VOORMALIGE VERMANING AAN DE NOORDMOLENWERF 3

Herinnert u zich ons voormalig gebouw nog? Zo zag de ingang er enige maanden geleden nog uit. We hopen dat we u nieuwsgierig maken voor uw komst op 19 januari 2025. Dan kunt u zien wat het geworden is en met hoeveel zorg de kopers met het gebouw en het interieur zijn omgegaan. Dan zal het verhaal verteld worden hoe deze kerk en haar ruimtes zijn omgebouwd tot een muziekcentrum voor jongeren: De Muziekwerf! En dat is de plaats waar wij de ringdag van de Ring Zuidwest Nederland vieren.

Het (landelijk) thema voor 2025 is:  “Zien, soms even”. In het Haagsche Veer om de hoek ligt 500-jaar historie. En wie kan daar in haar preek beter aandacht aan schenken dan ds. Christien Duhoux-Rueb, u weet wel de voormalig ringvoorzitter. En zij kan het weten want zij is in Rotterdam geboren en kent het gebouw op haar duimpje.

Behalve de gezamenlijke dienst is er een gevarieerd programma met workshops zoals zang gebaseerd op Psalm 25, uiteraard een stadswandeling door ons mooie Rotterdam, een dansworkshop en een lezing over 500 jaar volwassene doop in historisch perspectief.

We informeren u bijtijds over het definitief programma, waar en tot wanneer u zich kunt opgeven, enz.

Een hartelijke groet vanuit het Rotterdamsche namens de voorbereidingscommissie,

Ineke Joustra-van den Bergh – Margreet Eberwijn-Verveld – Bob van de Vijver

Rotterdam, augustus 2024.

Download hier de flyer om op te hangen in de eigen gemeente!